Voi ei, haluamasi tuote on juuri loppunut?! Ei hätää, meidän verkkokaupassa on ominaisuus, joka auttaa teitä tekemään ostoksia helpommin ja nopeammin. Tuotesivulla on saatavuusilmoitus-ominaisuus, joka antaa teille tietoa tuotteiden saatavuudesta ja varastotilanteesta.

Tämä ominaisuus toimii siten, että voitte ilmoittaa sähköpostiosoitteenne loppuneen tuotteen saatavuusilmoitus-lomakkeeseen ja saatte ilmoituksen heti, kun tuote on jälleen saatavilla. Tämä auttaa teitä pysymään ajantasalla tuotteiden saatavuudesta ja tekemään ostopäätöksiä nopeammin ja helpommin.

Lomake noudattaa täysin yksityisyyssäädöksiä. Sähköpostiosoitetta ei luovuteta kolmansille osapuolille ja se poistuu saatavuusilmoitus-rekisteristä automaattisesti kun saatavuusilmoitus on lähetetty.

saatavuusilmoitus

Saatavuusilmoitus-ominaisuus on hyödyllinen myös meille, koska se auttaa meitä hallitsemaan varastoja paremmin ja tilaamaan tuotteita tarvittaessa lisää. Ominaisuuden avulla, näemme myös mitkä tuotteet ovat haluttuja ja näin voimme varmistaa, että suosikkituotteenne ovat aina saatavilla.

Samankaltaiset artikkelit